Autoinstal•labes. I ara què? (Part II)

En articles anteriors vam poder veure com es gestionaven els primers blocs del Joomla i els primers passos que havies de seguir. A continuació, t’expliquem quins passos has de seguir

en els següents blocs:

pantalla1-p-BOLES

 

 

BLOC 4

Per fer la part central de la home, simplement haurem de triar quins articles volem que surtin.

Per fer-ho, comprovarem que l’ítem del menú “inici” sigui del tipus: “articles destacats” i així ens mostrarà els articles que hem marcat com a destacats. També a les opcions de l’ítem de menú triarem si volem que surti una o dues columnes  i també si volem que surti un article destacat o no.

BLOC 5

Podem fer un segon menú, anant a Menús- Crear nou menú. Aquí també crearem els ítems de menú que necessitem.

Un cop creat el menú, l’haurem de posar dins un mòdul per poder col·locar-lo allà on vulguem de la web. En el cas del nostre dibuix, el punt 5 és la “position-7”.

BLOC 6

En el cas que necessitem un altre menú, farem la mateixa operació que hem fet per al mòdul 5. Si el que volem és un altre tipus de mòdul, com per exemple posar una imatge, faríem servir un mòdul del tipus html. Així tindríem la llibertat per posar el que vulguem, ja sigui una imatge, un text, etc.

BLOC 7

Formulari d’accés: si volem tenir usuaris registrats al nostre site, activarem aquest mòdul que és un dels que venen per defecte amb la instal·lació. També el posarem a la “position-7” i l’ordenarem perquè quedi l’últim.

Si no necessitem aquest mòdul ,simplement el desactivarem i ja no es mostrarà.

BLOC 8, 9 i 10

Aquests mòduls seran de tipus html, ja que també ens permetran posar el contingut que vulguem.

Afegir comentari


Security code
Actualitza